Freelance copywriter worden in 2020, in volle Corona tijden

Freelance Copywriter

Yep, ik startte officieel als freelance copywriter tijdens de Corona crisis. Of ik gek ben, vraag je je nu misschien af? Wel, een paar schroefjes zitten er wel wat los, een 2-tal vijsjes ben ik gaandeweg al wel kwijt geraakt in mijn 38 levensjaren, maar van mijn keuze om te starten als freelance copywriter heb ik absoluut geen spijt.

Ik ben ervan overtuigd dat ook in deze uitdagende tijden copywriters noodzakelijk zijn. Misschien nu zelfs nog net ietsje meer want nu, meer dan ooit, beseffen we hoe belangrijk digitaal ondernemen is. En bij digitaal ondernemen horen juiste, krachtige en overtuigende woorden.
Trouwens, ik hou wel van een uitdaging!

De uitdaging om ondernemers hun succes te vergroten met mijn teksten, teksten die zorgen voor een “ja” van hun klanten, is een weloverwogen keuze. Dat ik die knoop nu net moest doorhakken tijdens een crisis, dat was met iets minder voorbedachte rade. Maar kom, ik ging me door zo’n virusje toch niet laten tegenhouden om mijn droom te verwezenlijken zeker? Crisis of geen crisis, Corona of geen Corona, mijn besluit stond vast: ik ging die droom in vervulling brengen en wel meteen.

Creatieve oplossingen voor zelfstandigen en bedrijven tijdens Corona

Ondanks moeilijke economische tijden (zaken moesten hun deuren sluiten, professionals mochten hun beroep niet meer uitoefenen, het risico op kopje onder gaan met je zaak was groot), zag ik ook de grote ommezwaai: ik zag ondernemers in geen tijd met zeer creatieve oplossingen en alternatieven op de proppen komen, ik zag ondernemers elkaar steunen, ik zag dat het kon. En ik wist dat ik het ook kon. Het was tijd voor actie, want ik werd copywriter! Vreugdedansje…
Zoals andere ondernemers razendsnel schakelden om zich aan te passen aan de Coronamaatregelen, zo vlug schoot ik in actie, deed wat moest gebeuren en de Schrijfwijze werd geboren op 20 juli 2020.

Groeien in 2021, ook als freelance copywriter

Nu, enkele maanden later: Corona is er nog steeds, maar ik, en dus ook de Schrijfwijze, ben er ook nog steeds!
Tijd nu om vooruit te kijken, naar 2021. Tijd om van dat vervelende virus verlost te geraken (we kruisen alle vingers, steken alle duimen de lucht in en branden vele kaarsjes voor hoop) en tijd om de Schrijfwijze te laten groeien.

Wil je met jouw zaak ook groeien, doe dit met de juiste woorden.
Ik geef je, om af te sluiten, graag nog een tip mee: “Onderschat de kracht van woorden niet!”

Neem meer contact met me op voor meer info om samen je zaak te doen groeien.